Prezentare societate

   STELLA PACK ROMÂNIA s-a înființat în anul 2011 și este un centru important de distribuție a bunurilor de uz gospodăresc în România.

Stella Pack Romania

Strada Paris 10-12,

Patrc industrial Prejmer, Brasov, Romania

Mobil:+40 765 073 337

Office: +40 268 516 366

Tel/fax: +40 268 516 366

E-mail: [email protected]

E-mail office: [email protected]

De ce Stella Pack

   " Străduința de a satisface toate nevoile 

şi aşteptările consumatorilor pentru îmbunătăţirea 

modului de viaţăprin furnizarea de beneficii

înseamnă ajutor de zi cu zi şi confort la domiciliu

Acestea sunt garantate de calitatea şi de 

produsele inovatoare de la Stella."

Oferta

Varietatea actuală de produse comercializate de către societate se compune din trei mărci Stella Pack®,  Ana-Venit Garantat® și Sweet Home®.                                                                                    

Stella Pack® este principala gama de produse a companiei și se dorește a fi poziționat ca un brand premium, în timp ce marca Ana-Venit Garantat® și Sweet Home® au fost create pentru bunăstarea gospodăriei și  sunt poziţionate în segmentul economic.                 

Stella Pack® se bazează pe două categorii de produse: Household și Homestorage.

Household: Lavete microfibră pentru casă, bucătărie, baie și mașină, mopuri din microfibră, mănuși pentru grădină, găleți, bureți.

Homestorage: Saci menajeri, folii aluminiu, hârtii și pungi pentru prepararea alimentelor la cuptor, pungi pentru congelator, mic dejun, gheață, alimente, etc.                                        

Sweet Home® cuprinde o mare  varietate de produse: saci menajeri, lavete universale, manuși de cauciuc, folii aluminiu și prospețime, hârtii și pungi pentru prepararea alimentelor la cuptor, pungi pentru congelator, mic dejun, gheață, alimente, etc., șervețele, mopuri, bureți, găleți, cârlige, lumânări de masă.

Ana-Venit Garantat®  conține bunuri precum: saci menajeri, lavete universale,folii aluminiu și prospețime, hârtii și pungi pentru prepararea alimentelor la cuptor, pungi pentru congelator, mic dejun, gheață, alimente,mopuri, bureți,mănuși, găleți, cleștirufe, detergenți pentru curățare, toate fiind concepute special pentru ajutorul casei tale.